Permanent Make-up Intake

Denkt u al langer na over Permanent Make-up maar twijfelt u hoe dit er bij u uitziet? 

IMPRESSS® behoort tot de beste PMU instituten van Nederland. Daar zijn we trots op!
Onze Permanent Make-up Artists hebben jarenlange expertise en ervaring in het zetten van professionele Permanent Make-up en genieten een meer dan uitstekende reputatie. 

Heeft u interesse in Permanent Make-up maar wilt u graag vrijblijvend geïnformeerd worden, foto's bekijken, de PMU getekend zien, vragen stellen aan de Permanent Make-up Artist en uw eventuele wensen bespreken?

Dan kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloze PMU Info Intake (15 min.).
Tijdens deze PMU Info Intake beantwoorden wij al uw vragen over onze Permanent Make-up behandelingen (wenkbrauwen of eyeliners) waarmee we landelijk bekend zijn geworden.
We leggen u exact uit hoe een dergelijke behandeling gaat en wat het resultaat kan zijn.  

Bij interesse in PMU Eyebrows adviseren wij u tevens over de techniek die het beste bij u en uw wensen past: IMPRESSS® MICROBLADING BROWS of IMPRESSS® POWER BROWS.
Na deze PMU Info Intake kunt u besluiten of u een afspraak hiervoor zou willen inplannen.

Indien u interesse heeft in een PMU behandeling voor de wenkbrauwen: op onze ''YouTube pagina'' vind u een informatiefilm over IMPRESSS® BROWS. Klik hier als u naar deze pagina wilt gaan om deze informatiefilm te bekijken.
Voor PMU eyeliners staat geen informatiefilm online, maar de procedure en volgorde is te vergelijken met die van de wenkbrauwen.

WIJ BEHOREN AL MEER DAN 15 JAAR TOT DE TOP VAN NEDERLAND IN PERMANENT MAKE-UP!


Belangrijk om te weten om teleurstelling te voorkomen!
Tijdens een nieuwe PMU behandeling wordt u ALTIJD uitgebreid geïnformeerd en geadviseerd door de Permanent Make-up Artist.
Dit is wat we doen bij nieuwe PMU behandelingen voordat we gaan pigmenteren:

  • Bespreken van uw wensen qua vorm en kleur (uitsluitend natuurlijke pigmenten)
  • Advies van onze Permanent Make-up Artists
  • PMU wordt bij u getekend als voorproefje van het uiteindelijke resultaat
  • Enkel na akkoord start de pigmentatie

Als u sowieso naar alle waarschijnlijkheid graag PMU wil laten aanbrengen maar u nog wel uitgebreid persoonlijk geïnformeerd en geadviseerd wilt worden voor de behandeling start, dan adviseren wij u een normale afspraak voor de PMU behandeling (Eyebrows/ Eyeliner) in te plannen. Dit om teleurstelling m.b.t. wachttijden (de tijd tussen de PMU Info Intake en de eerst mogelijke behandelafspraak in onze agenda's) te voorkomen. Tevens in verband met reistijden, aangezien we cliënten uit heel Nederland en daarbuiten behandelen en wij u niet onnodig op en neer willen laten reizen.
Heeft u er na het advies en het voortekenen van de PMU geen goed gevoel over? Dan is het een kosteloze en gratis PMU Info Intake geweest. 
Bent u wel enthousiast en overtuigd, dan kunt u zich direct laten behandelen en is uw PMU wellicht ons volgende ''Piece of Art''.


IMPRESSS® is GGD gecertificeerd. 
Wij werken volgens de strenge landelijke LCHV hygiënerichtlijnen voor Permanent Make-up, waarmee u verzekerd bent van een volledige veilige en hygiënische PMU behandeling.