PMU WORLD CONFERENCE & WORLD EYEBROW CHAMPIONSHIP

IMPRESSS® heeft deelgenomen aan de Permanent Make-Up World Conference en het World Eyebrow Championship. Een conferentie voor internationale Masters of Permanent Make-up/ Microblading inclusief wereldkampioenschap wenkbrauwen. 
IMPRESSS® was vertegenwoordigd door oprichtster en International PMU Eyebrow Artist/ Master mevr. Lee-Ellen Barton.


TROTS dat we mee hebben gedaan aan het World Eyebrow Championship. Tijdens de aanvullende 3 daagse internationale conferentie, de "Champions league van Eyebrows", hebben internationale Masters uit de hele wereld hun unieke technieken gedemonstreerd en besproken met de andere Masters in een exclusieve setting.

Wij staan in contact met de internationale top in Microblading Eyebrows!

IMPRESSS® is gespecialiseerd in Microblading/ 3D Hairstroke Eyebrows (d.m.v. IMPRESSS® mesjestechniek) en we zijn SUPER TROTS dat we naast het feit dat we bij de absolute TOP van Nederland horen, ook in contact staan met de internationale TOP.
We hebben tijdens het event veel credits en complimenten ontvangen voor onze natuurlijke manier van wenkbrauwen pigmenteren.

Een groot compliment voor het gehele team van IMPRESSS® dat iedere dag opnieuw bezig is met het creëeren van mooie wenkbrauwen d.m.v. Permanent Make-Up/ Microblading.